Çıralık İlkokulu

Vizyon: Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmak.

Misyon: Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, insan haklarına saygılı, çağdaş, yenilikçi, objektif düşünebilen, ahlaki değerlere bağlı bireyler yetiştirmek. Bu temelden hareketle biz eğitimciler öğrencilerimizin eğitim öğretimini sağlamak, onların bilgili, becerikli, yeteneklerinin farkında olan ve özgüveni yüksek bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırlamak ve onları 21. Yüzyılın ihtiyaçlarına cevap verebilecek donanıma sahip bireyler olarak yetiştirmek için varız.

Başarılar: 2014 TEOG ilçe birinciliği.

Saatler: 08.30-14.50
Isınma: Soba
Servis Bilgisi: Servis yoktur.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://ciralikilkokulu.meb.k12.tr

Adres - ÇIRALIK KÖYÜ ÇIRALIK KÜME EVLERİ ÇIRALIK ILK VE ORTA OKULU BLOK NO: 83 KAHTA / ADIYAMAN

Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Yerleşim Yeri - Çıralık köyü Kahta ilçe merkezinin 8 km batısında bulunur. Kahta-Adıyaman oto yolunun 3.kilometresinde bulunan Küçük Sanayi Kavşağından yolu ayrılır. Köy karasal bir iklime sahiptir. Kışları yağışlı,yazları sıcak ve kuraktır. Köy halkı geçimini hayvancılık ve tarımla sağlamaktadır.

Ulaşım Şahsi araçlarla ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Kahta İlçe Merkezine 8 km uzaklıktadır.